R. R.

Stopnja izobrazbe: Univerzitetni (VII)
Naziv izobrazbe: doktorica biologije
Lokacija dela: Domžale-Kamnik, Grosuplje in okolica, Ljubljana-območje LPP, Vrhnika in okolica
Spol: ženski
Izkušnje: Laboratorijske izkušnje Tkivne kulture mikoriznih gliv in rastlin (Oddelek za biologijo, Biotehniška fakulteta, Gozdarski inštitut). Analiza ergosterola v membranah gliv s tehniko HPLC (Oddelek za biologijo, Biotehniška fakulteta). Semena rastlin - kaljivost, rastna fiziologija. (Inštitut Bion, Ljubljana). Kulture bakterije E. coli, vplivi različnih faktorjev (Inštitut Bion, Ljubljana). Kulture bioluminiscentnih bakterij V. fischeri (Inštitut Bion, Ljubljana). Meritve/testiranja z različnimi električnimi napravami (električna in magnetna polja). Raziskave, razvoj, testiranja, proizvodnja (Inštitut Bion, Ljubljana): Razvoj pripravkov za izboljšanje in ohranjanje zdravja, vzpostavitev laboratorijske proizvodnje: vodenje laboratorija, nabava materiala, dokumentacijska in strokovna podpora, testiranja. Uvajanje novih metod testiranja izdelkov, ljudi in drugih živih objektov z originalnimi metodami: pripravlja in izvajanje testiranj, poročila ipd., Raziskave in aktivnosti za raziskovalne projekte, vodenje aplikativnega projekta. Recenzije člankov za različne tuje revije Priprava programa izobraževanja za strokovne sodelavce na področju bioelektromagnetike (program usposabljanja), svetovanje mladim raziskovalcem in tehničnim sodelavcem pri delu. Izobraževanje javnosti prek forumov na portalu MedOverNet (http://med.over.net) Vodenje interne knjižnice.
Dodatna znanja: botanika, zdravilna zelišča, hortikultura, ornitologija, ekologija zdrav način življenja, zdrava prehrana, prehranski dodatki in dopolnila, ekološka pridelava, zaščita rastlin rekreacija in planinstvo
Področja dela: Farmacija

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.