M. P.

Stopnja izobrazbe: Visoka šola (VIb)
Naziv izobrazbe: Diplomirana ekonomistka
Lokacija dela: Ljubljana-območje LPP, Notranjska, Primorsko-Kraška, Vrhnika in okolica
Spol: ženski
Izkušnje: Zadnje leto sem si delovne izkušnje nabirala v podjetju ki se ukvarja z distribucijo 3D tiskalnikov! Zadolžena sem bila za uspešno komunikacijo med proizvajalcem in prodajalci v Sloveniji in na trgih bivše Jugoslavije! Organizirala sem predstavitve tiskalnikov, ter razna šolanja za programsko opremo! Pridobila sem ogranizacijske in komunikacijske veščine, saj je del nalog zajemal tudi komunikacijo z mediji! V širokem spektru nalog za katere sem bila zadolžena so bile poleg organizacije še komunikacija s podjetji, priprava marketinških materialov, pomoč vodji prodaje in marketinga, vodenje evidenc...
Dodatna znanja: Imama vozniški izpit B kategorije ter lasten prevoz! Aktivno govorim Angleški jezik, pasivno pa Italjanski ter Hrvaški jezik! V prostem času rada zahajam v hribe, tečem, kolesarim ter potujem! Sem obtimistična, pripravljena na nove izzive, všeč mi je dinamično delo v katerem lahko pokažem vse svoje kvalitete!
Področja dela: Ban. rač. finance, Komerciala marketing, Gostinstvo in turizem, Trženje produktov

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.