T. P.

Stopnja izobrazbe: Univerzitetni (VII)
Naziv izobrazbe: univ. dipl. inž. živilske tehnologije
Lokacija dela: Celje z okolico, Dolenjska, Ljubljana-območje LPP, Maribor z okolico, Posavje, Zasavje
Spol: moški
Izkušnje: 5 mesečne delovne izkušnje na področju analitskega dela (Pivovarna Laško), 3 leta delovnih izkušenj preko študentskega servisa (Restavratorski center Zavoda za varstvo kulturne dediščine, Tajfun, Bohor...)
Dodatna znanja: Organizacijske in vodstvene sposobnosti razvite pri 7 letnem delovanju v upravnem odboru mladinske organizacije Kluba mladih Planina (delo z ljudmi, timsko delo) in inštruiranje kemije in fizike za srednje in višje šole.
Področja dela: Farmacija, Komerciala marketing, Gostinstvo in turizem, Trženje produktov

Želim več informacij o kandidatu

  • obvestila za podjetja o novih kadrih
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.