Vsi delodajalci

Prikaži delodajalce iz:      Lokacija
 • + Zdravstveni center dr. WOHLMANN

   

   0d aprila 2006 v Ljubljani deluje nov zdravstveni center, Zdravstveni center dr. Wohlmann.

  Dr. Wohlmann je zdravnik internist, ki je bil dolga leta zaposlen v družbi Mercedes Benz, kot zdravnik. Raziskoval je področja alergologije, bolečinske terapije hrbtenice in bioloških vplivov elektromagnetnih obremenitev, se specializiral na področju imunologije in se izobrazil na več področjih komplementarne medicine, še posebej psihoterapije, akupunkture in kiropraktike. Svoje bogato znanje in izkušnje s področja klasične, šolske medicine je združil s pridobljenimi znanji s področij komplementarne medicine, konkretno akupunkture in tako prišel do izuma učinkovite metode zdravljenja alergij.
  V Stuttgartu s svojo metodo že skoraj 15 let zdravi bolnike z alergijo s celega sveta, kar potrjuje uspešnost njegove metode zdravljenja. Prav tako se uspešnost zdravljenja potrjuje tudi pri več kot 700 pacientih zdravljenih v Sloveniji, v novem zdravstvenem centru.

  Med slovenskimi pacienti sta bila med prvimi Aljaž in Primož.
  Oba sta bila neobičajna alergijska bolnika z izredno močnimi simptomi, ki so se izražali predvsem na koži. Pri obeh se je pokazal standardni razvoj alergij, ki so se začele z močnimi reakcijami organizma na mleko, jajca, arašide, jagode, jabolka, itd. Čeprav sta se tem živilom izogibala in sta se
  držala vseh običajno predpisanih terapij in diete, se simptomi niso zmanjševali, še več, pojavljale so se še dodatne alergije na pršice, hišni in cvetni prah. Po terapiji po metodi dr. Wohlmanna pa so se simptomi pri obeh že v 1. mesecu kazali v blažji obliki, po slabih 4 mesecih pa so težave skoraj popolnoma izginile.
  V svoji praksi dr. Wohlmann še ni srečal alergičnega pacienta, ki ne bi bil preobčutljiv na neko osnovno živilo in/ali prehranske dodatke, kot so konzervansi, antioskidanti, barvila, arome, itd.

  V Zdravstvenem centru dr. Wohlmann vas pričakuje prijazen, strokoven team. Sestavljamo ga:
   

  • zdravnik, dr. med. , posebej izšolan za zdravljenje z akupunkturo - po metodah dr. Wohlmanna v Nemčiji,
    
  • medicinske sestre – terapevtke, prav tako izšolane pri dr. Wohlmannu, za izvajanje terapij in
    
  • receptorka, ki bo poskrbela, da se čim bolj približamo vašim željam in potrebam in da se boste tudi zato pri nas prijetno počutili.

   Sprejeli vas bomo in se vam posvetili, ob točno dogovorjeni uri, tako ne boste izgubljali svojega dragocenega časa z običajnim neproduktivnim čakanjem pred zaprtimi vrati ordinacij. Z veseljem vam bomo odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja.

   

Prikaži delodajalce iz:      Lokacija
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.