O nas

Portal www.nova-zaposlitev.si, je bil ustanovljen jeseni leta 2006 z izključnim namenom:

  1. POMAGATI VSEM, KI IŠČEJO ZAPOSLITEV
  2. POMAGATI VSEM, KI SO ZAPOSLENI, PA IŠČEJO BOLJŠO ZAPOSLITEV
  3. POMAGATI VSEM, KI NUDIJO ZAPOSLITEV IN…
  4. POMAGATI VSEM, KI IŠČEJO BOLJŠE KADRE

 

Filozofija lastnika spletnega portala www.nova-zaposlitev.si je preprosto jasna: ponuditi iskalcem zaposlitve novo in boljšo zaposlitev, ponuditi delodajalcem boljše kadre. Lastnik Graziano Sluga s.p. je popolnoma nov poslovni subjekt na trgu; kadrovanja, iskanja delovne sile in povezovanja vseh uporabnikov s sloganom »ZDRUŽUJEMO NAJBOLJŠE«. Ni naključje, da je cilj pomagati vsem iskalcem zaposlitve in delodajalcem na drugačen način, ki ga zahteva današnji trg delovne sile. Biti drugačen, ne pomeni samo nekaj spremeniti... pomeni imeti pogum, voljo in energijo in to tudi realizirati!

Sam pristop, ki ga ponujamo vsem uporabnikom je zelo preprost, jasen, pregleden in uporaben, da vam prinaša korist takoj!

Sama vizija portala je: TAKOJ INFORMACIJA!
Vsekakor jasen in preprost cilj.

Današnji trg dela zahteva čas, ki ga imamo vse manj in zahteva pravo informacijo, ki jo je vse težje dobiti in zahteva zopet čas.

Zakaj bi delo zapletali, ko pa je lahko preprosto? Stopite v svet naših spletnih strani in se prepričajte. Samo klik in našli boste boljšo zaposlitev. Samo klik in našli boste boljše kadre.

Preprosto: ZDRUŽUJEMO NAJBOLJŠE!
 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.